clic para activar el zoom
Cargar el Mapa logo

PALAFRUGELL

Benvinguts a Palafrugell!

Palafrugell és un municipi situat al bell mig de la Costa Brava de prop de 23.000 habitants, fet que el converteix en el municipi més gran de la comarca del Baix Empordà.  Enclavat en un entorn gf rolex day date 118239 rolex calibre 2836 2813 mens hands and markers privilegiat, Palafrugell està format pel seu nucli urbà, els nuclis rurals de Santa Margarida, Ermedàs i Llofriu, situats a la falda del massís de Les Gavarres, i pels nuclis costaners de Calella, Llafranc, Tamariu i Aigua Xelida. Per conèixer els seus múltiples encants, molts d’ells de fama mundial, els recomanem que visitin el web de turisme visitpalafrugell.cat

És un municipi consolidat i ben comunicat amb la resta de comarques catalanes.  Situat al nord-est de Catalunya, es troba a només 12 quilòmetres del port de Palamós, a 48 de l’AP7, a  50 de Girona,  a 127 de Barcelona i a només 80 quilòmetres de França.

Palafrugell ofereix una oferta d’alta qualitat de vida en un entorn sostenible, facilitat d’accés a l’habitatge i una àmplia oferta de serveis propers: educatius, sanitaris, comerç de proximitat, equipaments esportius, culturals i d’interès turístic.

La principal activitat econòmica avui en dia és el turisme i tots els serveis associats, com podem apreciar en el següent gràfic d’empreses de Palafrugell distribuïdes per sectors:

Abans de l’arribada del turisme, però, Palafrugell va convertir-se una de les principals capitals mundials de la indústria surera. Aquesta activitat encara es manté amb indústries molt punteres i innovadores. Amb tot, el sector industrial avui en dia es troba molt diversificat.

Actualment Palafrugell disposa de 6 polígons industrials on es concentren una gran part de les empreses del municipi. D’aquests 6, n’hi ha dos, Brugueres II i Circumval.lació Nord-Les Brugueres que estan en ple desenvolupament per a permetre la instal·lació de noves empreses en les millors condicions.

Descobreix totes les empreses que hi ha instal·lades als polígons a través del DIRECTORI  D’EMPRESES

 

El següent mapa correspon a la zona industrial de Palafrugell. Fent clic going here sobre cada polígon podran veure les empreses instal·lades i els terrenys o naus disponibles:

 

straight from the source https://www.atomdear.com/. many zegarki repliki. read this best replica watch website. page https://www.loanwatches.com/. Up To 70% Off replica omega. hop over to this site www.itomegawatches.com. see here https://www.moneyhublot.com/. discover this info here Bobby Portis jersey. 75% off conleyjerseys.com. Under $39 Durant jersey. Under $100 Harris jersey. Resources KZ Okpala jersey. go to website replica Maxi Kleber jersey. Cheap https://www.porterjerseys.com. Online Stephon Marbury jersey. directory wholesale D.J. Wilson jersey.